JOIN TEAM SUPERSKY

Wij zijn Supersky, een mediaproductiebedrijf gevestigd in Eindhoven op het NRE-terrein. Onze crew bestaat uit 7 enthousiaste dames en heren met allemaal flink wat ervaring met mediaproductie. Dit team willen we graag uitbreiden met jou! Naar wie zijn we nog precies op zoek?

Voor de tweede helft van 2019 hebben we nog één plaats voor iemand met fotografie ervaring die enthousiast is over beeld. In september starten we weer! Maar ook net zo goed voor de zomerperiode, neem altijd even contact op!

 
 
 

WAT ZOEKEN WIJ IN JOU ALS STAGIAIR?

Energie en ambitie, dat zijn twee dingen die er altijd voor zorgen dat jij je continu wilt ontwikkelen. Jij denkt graag mee, want wij vinden jouw input net zo belangrijk, en je durft dit ook tegen ons te vertellen. Maar niet alleen dat, jij bent ook een doener! Jij werkt goed in teamverband en gaat ook graag zelfstandig aan de slag. Wij zijn op zoek naar iemand die niet zo snel opgeeft en net zoveel van het vak houdt als wijzelf. Maar het meest belangrijkste vinden we dat jij jezelf durft te zijn!

 
 
 

MAAR EVEN PRAKTISCH: WAT GA JE DAN DOEN?

Wij hebben 3 richtingen waar wij ons in specialiseren, maar je hoeft je natuurlijk niet te beperken tot één richting. Wij vinden het belangrijk dat je goed op je plek komt te zitten,  zodat jij je volle potentie kan laten zien. Dat kan soms ook betekenen dat je met andere dingen aan de slag kan/wil. Maar dat is geen probleem! Bij ons krijg je ruimte om dit te verrijken met nieuwe kennis.

 
Supersky_Infographic-17.png
Supersky_Infographic-22.png
Supersky_Infographic-19.png
Supersky_Infographic-20.png
Supersky_Infographic-18.png
Supersky_Infographic-21.png
 
 

WAT BIEDEN WIJ?

Een fijne en gezellige plek om jezelf een tijdje verder te ontwikkelen. Er is altijd genoeg begeleiding vanuit de studio aanwezig wanneer je vragen hebt en als je graag over je werk wil sparren, staan wij voor je klaar! We hebben veel ervaring met stagebegeleiding en houden rekening met leerdoelen en kijken samen welke van onze projecten zorgen dat jij aan het einde met een top beoordeling terug naar school kan!

 
 
 

VOEL JIJ JE AANGESPROKEN?

Get in touch en laat ons weten waarom! Stuur een mailtje naar stage@supersky.nl met daarbij je motivatie en CV. We zijn natuurlijk ook erg benieuwd naar de mooie dingen die je maakt, deel gerust je portfolio met ons. Je mag ook bellen naar Mark Romme (onze stage expert) op 06-31 91 4993 als je nog meer wilt weten over een stage bij Supersky. Tot snel!!

 
 
 
 
Supersky is een erkend leerbedrijf.

Supersky is een erkend leerbedrijf.