Quinny - Wintershoot 2018
       
     
Fashionshoot
       
     
       
     
Eindhoven
       
     
Social content
       
     
       
     
Quinny - Wintershoot 2018
       
     
Quinny - Wintershoot 2018

Voor Quinny, (zustermerk van Maxi Cosi, Dorel Juvenile) hebben we een een foto- en videoshoot gedaan voor social media content. Samen met de Global Marketing afdeling hebben we in korte tijd een hele vette video- en fotoserie neergezet.

Fashionshoot
       
     
Fashionshoot

Quinny is een merk dat zich richt op de fashionable en urban ouders. Deze winterse fashionshoot, wordt wereldwijd ingezet op social media kanalen. Check: Quinny op Instagram

       
     
Design

Quinny producten stralen design en fashion uit, dit wilden we ook in de foto’s en video’s terug laten komen, door locaties te kiezen die spreken.

Eindhoven
       
     
Eindhoven

Geschoten op enkele van de hipste locaties van Eindhoven, hebben we een internationale uitstraling weten te creëren waarin de Quinny producten tot hun recht komen.

Social content
       
     
Social content

Supersky maakt alle digital content met gevoel precies op maat voor social, van organic en advertising tot creatieve insta-stories! Meer weten? Neem eens contact op!

       
     
Video & Foto

In de shoot hebben we foto en video gecombineerd geschoten, met een awesome team vanuit Supersky & Quinny met modellen en kinderwagens!