Apollo Hotels
       
     
       
     
Food Photography
       
     
Brand Guides
       
     
       
     
Enthousiast?
       
     
Apollo Hotels
       
     
Apollo Hotels

Met 14 hotels in Nederland, vele restaurants en concepten als The Harbour Club, Bodon, Bierfabriek maar bovenal een hele fijne opdrachtgever om mee te sparren, zijn we trots dat we veel voor Apollo Hotels kunnen betekenen.

       
     
Corporate movie by Supersky

Voor Apollo Hotels heeft Supersky de brand movie geschreven en geproduceerd. Hierin laten we de diversiteit binnen de hotelketen zien, de verschillende hotels met andere doelgroepen en locaties, als ook een aantal food & beverage concepten.

Food Photography
       
     
Food Photography

Een vak apart, maar wij worden er blij van. We hebben voor meerdere concepten van Apollo Hotels de wisselende menukaarten in beeld gebracht. Maar we maken net zo graag foto’s van interieur of personeel!

Brand Guides
       
     
Brand Guides

Voor Apollo Hotels zelf maar ook enkele dochterorganisaties zoals Thermae 2000 en The Harbour Club, heeft Supersky de merkidentiteit opgeschud: verfrist, aangevuld met beeld- & tekststrategieën, nieuwe designs van online en offline uitingen en amenities.

       
     
Apollo Hotels - Recruiting Chefs by Supersky

Voor Apollo Hotels hebben we diverse on- en offline campagnes bedacht en uitgevoerd. Zo ook voor het werven van chefkoks, een goede chef is ‘hard to find’. Buiten deze hoofdfilm bevatte de campagne ook afgeleiden!

Enthousiast?
       
     
Enthousiast?

De veelzijdigheid aan projecten en opdrachten die we voor een mooie partij als Apollo Hotels doen, vinden wij heel erg leuk om te doen!